Regulament

1a.

Tema principală este << The Ancestral Healing Power(Puterea ancestrală de vindecare) >> și trebuie să fie INSPIRATĂ de reîntoarcerea la origini, puterea șamanică de a vindeca trupul, mintea cu ajutorul naturii, a minții.

1b.

Tema semifinalei va fi anunțată pe 14 noiembrie după ce vom afla cine sunt cei 5 talentați care se califică din fiecare categorie de participanți.

Semifinala va avea loc pe 27 noiembrie 2021!

Regulile acestei competiții sunt:

  • Înscrierile sunt pentru profesioniști (cu model) și începători și trebuie trimise până cel târziu 12 noiembrie.
  • Pentru a vă înscrie, trebuie să plătiți taxa de înregistrare și 130 lei (27€) să trimiteți un e-mail cu chitanța plății taxei împreună cu numele, categoria la care doriți, 3 fotografii cu lucrarea completă inclusă ținută și coafură (1 portret, 1 foto profil, 1 figură completă) și un mini video cu lucrarea în curs de desfășurare la: contact@alternativmuachampionship.com

2.

<< Urban Autumn Glow (Strălucire de toamnă urbană) >> o lucrare contemporană de editorial. Se va tine cont de tehnică.

Regulile acestei competiții sunt:

  • Nu există semifinală pentru această competiție, alegerea juriului va fi în prima fază în funcție de lucrările trimise in e-mail.
  • Înscrierile sunt, de asemenea, pentru profesioniști și începători și trebuie trimise până cel târziu 12 noiembrie.
  • Toți participanții la această competiție pot face munca și pe ei înșiși (nu necesită model).
  • Pentru înscriere, trebuie să vă trimiteți numele și datele de contact, categoria la care doriți să vă abonați, să plătiți taxa de înregistrare de 99lei (20 €) și apoi să trimiteți un e-mail cu chitanța plății taxei împreună cu 3 fotografii cu lucrarea completă incluzând ținută și coafură (1 portret, 1 foto profil, 1 figură completă) și un mini video cu work in progress la adresa de mail: contact@alternativmuachampionship.com

FOARTE IMPORTANT!

Odată înregistrați, vi se vor oferi detalii cu privire la surprizele care vă așteaptă.

Toate lucrările competiției vor fi votate de un juriu expert de formatori internaționali cu experiență în acest domeniu, pe baza lucrărilor demonstrative.

Lucrările vor fi judecate sub anonimat, evitându-se orice formă de subiectivitate, strict pe modul în care lucrarea a fost executată și machiajul respectiv a fost evidențiat legat de tema dată împreună cu ținuta și coafura.

Imaginile legate de lucrări și video NU TREBUIE publicate în niciun fel de social media, cum ar fi site-uri web, reviste sau alte platforme social înainte de concurs și după aceea vor fi publicate doar cu etichetarea campionatului!

Nerespectarea acestui aspect va duce automat la descalificare!

Taxele de înregistrare/participare nu sunt rambursabile!