REGULAMENT

 1. Concurentul va trebui să fie neapărat înregistrat înaintea competiției și să dețină dovada plății taxei pentru fiecare competiție la care participă.
  Taxa nu este rambursabilă și nici nu se va putea transfera de la un concurent la altul. Termenul limită pentru înscriere la competiții este 15 Octombrie 2019.
  Taxă de participare concurs:
  1. Beginner
   1 competiție 100RON
   2 competiții 170RON
   3 competiții 270RON
  2. Profesioniști
   1 competiție 200 RON
   2 competiții 370 RON
   3 competiții 570 RON

   Se reamintește concurenților că prima ediție a evenimentului este no profit și că profitul (excluzând cheltuielile de organizare) va fii donat către Secția Oncopediatrie, Institutul Oncologic ,,Prof. Dr. Ion Chiricuță” Cluj-Napoca.
   IBAN: (în curând disponibil)
   Cauzală:
   Nume competiție – nume și prenume concurent
 2. Pentru fiecare categorie și competiție în parte vor trebui să fie minim trei concurenți ca să poată fii exercitată.
  Vestimentatia concurenților: outfit negru fără marcare de firmă pe acesta.
 3. Concurentul și modelul trebuie să fie majori sau să dețină consimțământul scris al părinților sau tutorilor legali pentru a participa.
 4. Concurentul trebuie să își aducă model și materialul necesar desfășurării competiției: tot ce ține de machiaj, accesorii, outfit.
 5. În timpul competițiilor, modelele trebuie să fie îmbrăcate și machiate în funcție de temă aleasă în prealabil.
 6. Organizatorul nu este obligat în nici un fel să pună la dispoziție material pentru concurs.
 7. Dacă concurentul nu se prezintă la concurs, taxa nu îi va fi înapoiată.
 8. În timpul concursului nu va fii admisă folosirea telefonului celular sau a altor aparate electronice.
 9. Cu trimiterea formularului de înscriere în concurs (care va fii semnat în prealabil și trimis pe mail), concurentul acceptă toate condițiile de participare la concurs.
  Participanții la concurs sunt obligaţi să respecte si să se conformeze tuturor prevederilor și condițiilor de regulament oficial.
  Concurentul care nu respectă regulamentul concursului va fii eliminat din competiție și taxa de înscriere nu i se va restitui.
 10. Modelul nu poate ieși afară din sală în timpul competiției decât după evaluarea prealabilă a juriului.
 11. În timpul concursului rudele și prietenii nu pot intra în area de concurs ci pot privi din area destinată publicului. Persoanele admise în area de concurs sunt doar jurații, organizatorul și fotografii oficiali.
 12. Concurentul va fii cel care își va plăti drumul, cazarea și cheltuielile personale. Organizatorul nu e ținut să îi ofere nici unul din aceste lucruri.
 13. Modelul va fii deja coafat pentru a optimiza timpii competiției de makeup.
 14. In timpul concursului se poate folosi aerograful și prosteticile atâta timp cât nu acoperă machiajul ochilor și se pot evalua tehnicile folosite.
 15. Se pot folosi glitter, flori, panglici, strass, pietre, gene false de orice fel, haine, pantofi, și accesorii de tot felul.
 16. Este interzisa folosirea stencil-urilor și a abțibildurilor.
 17. Se poate face și uz de bodyart.
 18. In timpul concursului se poate folosi orice fel de material profesional sau comercial.
 19. Machiajul trebuie să fie creativ și nu copiat.
 20. Organizatorul are dreptul de a publica şi a folosi fotografiile și creațiile făcute în timpul concursului fără nici o obligaţie materială sau morală către o persoană terță.
 21. Drepturile de autor cât și drepturile unice de difuzare a întregului eveniment, folosirea numelui International Alternativ M.U.A. Championship, precum și fotografiile, declarațiile și comunicatele aparțin strict Organizatorului. Acestea pot fi publicate de către terți numai cu acordul în scris al Organizatorului

Cerințe față de model:
La alegerea modelului vă propunem următoarele (nu e obligatoriu! ):
Înalțime: min. 170 cm
Vârsta: 18 – 37 ani
Este recomandat ca modelul să aibă prezență scenică.

Premii:
Toți concurenții vor fi recompensați cu diplome de participare.
Finaliștii vor primi pe lângă diploma de participare, medalii și cadouri din partea sponsorilor prezenți la eveniment.

Câștigătorul trofeului “Alternativ M.U.A. Champion 2019” categoria profesioniști va avea dreptul de a face parte din echipa de jurați în anul următor.

Pentru a câștiga trofeul „Alternativ M.U.A. Champion 2019” categoria profesioniști și implicit a dreptului de a face parte din echipa de jurați în anul următor, este ABSOLUT NECESAR participarea la toate 3 competițiile : bridal, fashion night și fantasy mix.
Departajarea se va face pe baza punctajului obținut.

Premiile oferite nu se pot schimba în bani și sunt valabile începând din anul curent până la ediția următoare (referitor voucher).


International Alternativ
M. U. A Championship

West City Hotel **** sala de conferințe Crystal | Sâmbătă 16 Noiembrie 2019